ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - PV-Spyropoulos

Η ηλιακή ενέργεια γίνεται όλο και πιο φθηνή σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με έρευνα του αναλυτή Μπεν Γκάλαγκερ της GTM Research.Ο Γκάλαγκερ προβλέπει ότι το κόστος κατασκευής τεχνολογίας ηλιακής ενέργειας θα μειώνεται κατά 4,4% ετησίως, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι το 2022 η τιμή θα μειωθεί κατά 27%.
Γενναιόδωρο σε επιχορηγήσεις για τη χαµηλή και µεσαία εισοδηµατική τάξη, µε τη δηµιουργία έξι εισοδηµατικών κατηγοριών, που συνδέονται µε τα κοινωνικά και οικονοµικά χαρακτηριστικά των ωφελουµένων θα είναι το νέο πρόγραµµα «Εξοικονοµώ κατ’ οίκον ΙΙ» καθώς προβλέπεται ότι θα επιδοτεί µέχρι το 70% της δαπάνης για την ενεργειακή αναβάθµιση κατοικιών µοιράζοντας ως και 17.500 ευρώ στους δικαιούχους.
Οι υπεράκτιες ανεμογγενήτριες που στηρίζονται στον βυθό δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα βαθιά νερά έξω από το Πίτερχεντ της Σκωτίας. Η λύση που επιλέχθηκε ήταν η εγκατάσταση των πρώτων πλωτών τουρμπίνων, που μπορούν να λειτουργήσουν σε νερά βάθους μέχρι 1.000 μέτρων.

Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. θέλοντας να ενισχύσει την κοινωνική αλληλεγγύη με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα αποφάσισε να δημιουργήσει το κοινωνικό περιβόλι της.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ