ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Απομακρύνεται, όσο περνούν οι ημέρες, η πιθανότητα να τηρηθούν τα αρχικά χρονοδιαγράμματα που είχε θέσει ως αρχικό στόχο η ΡΑΕ, όσον αφορά τη διεξαγωγή των διαγωνιστικών διαδικασιών για την εγκατάσταση νέων αιολικών και φωτοβολταϊκών πάρκων.

Μια επιχείρηση από τη Δανία κατασκεύασε ένα σπίτι από ανακυκλωμένα υλικά από γεωργικά απόβλητα, με σκοπό να δημιουργήσει ένα οικολογικό κτίριο με ελάχιστα αποτυπώματα άνθρακα.
Με νέες εντολές προς τις τράπεζες συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Οκτωβρίου 2017, όπως ενημερώνει ο ΛΑΓΗΕ. Με τις εντολές αυτές θα εξοφληθούν 1.310 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 159.457,45€, οπότε έχει πλέον εξοφληθεί το 92% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Οκτώβριο.
Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «exoikonomisi.ypen.gr», μπορούν από σήμερα να υποβάλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον».

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ