ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


 

Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι μια εμπορική – τεχνική εταιρεία που μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τύπου turnkey σε εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004  και έκτοτε έχει στο portofolio της 31 MW εγκατεστημένα φωτοβολταικά πάρκα και έχει αναλάβει την συντήρηση σε 100 MW φ/β σταθμούς σε όλη την επικράτεια, δηλαδή περίπου το 5% της εγχώριας εγκατεστημένης ισχύος .

Με διαρκή επένδυση στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας , η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ έχει καταφέρει όχι μόνο να δημιουργήσει την κορυφαία υπηρεσία υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών στο είδος της, αλλά κατέχοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη των πελατών της, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον .

Για την υποστήριξη της λειτουργίας και συντήρησης των φ/β σταθμών δημιούργησε το μοναδικό τεχνικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα.

Το τεχνικό δίκτυο καταστημάτων της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. μπορεί να υποστηρίξει τις τεχνικές ανάγκες σε έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αλλά και στην κατασκευή και συντήρηση κτιρίων.

Κάθε κατάστημα της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι συγχρόνως μια τεχνική βάση που έχει αποθήκη με stock υλικά, ειδικό εξοπλισμό για την συντήρηση των φ/β πάρκων και κτιρίων, πλήρως εξοπλισμένα service van και μόνιμο τεχνικό προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο για να  ανταποκριθεί άμεσα και με χαμηλό κόστος στις πιο απαιτητικές προκλήσεις της αγοράς

 Τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, είναι στη διάθεσή του κάθε πελάτη για να τον βοηθήσουν να βρει τις βέλτιστες λύσεις  για την επένδυσή τους.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται  στα πλαίσια των πιστοποιήσεων της εταιρείας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2008και ISO 27001:2013 .

Σήμερα , έπειτα από μια επιτυχημένη διαχρονική πορεία η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έχει αναλάβει την εκπροσώπηση ως  SERVICECENTER &PARTNER για τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού κατασκευής  φωτοβολταικού εξοπλισμού.

Επιπλέον η εταιρεία έχει επενδύσει στην ενημέρωση των επενδυτών σε ΑΠΕ  και για αυτό έχει καθημερινή ανάρτηση με νέα εντός του siteτης, από όλο τον κόσμο. Τέλος για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ή να πωλήσουν εξοπλισμό ΑΠΕ η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έχει δημιουργήσει το www.energyclub.gr  όπου όλοι μπορούν δωρεάν να ανεβάσουν την αγγελία τους ή να κάνουν έρευνα αγοράς για τα φ/β προϊόντα όλων των μεγάλων εταιρειών .

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ