ΙΣΤΟΡΙΚΟ


 

Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ είναι εταιρεία που προωθεί και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας για οικιακές, εμπορικές και επαγγελματικές εφαρμογές.

2004 - Ιδρύθηκε και ξεκίνησε την λειτουργία της στο χώρο των ΑΠΕ

2007 – Η εταιρεία έχει αναλάβει την  κατασκευή των πρώτων φωτοβολταικών έργων στην Ελλάδα  

2009 - Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του ΣΠΕΦ (Σύνδεσμος Παραγώγων Ενέργειας από Φωτοβολταικά) και συγχρόνως είναι Authorisedpartnerμεγάλων οίκων του εξωτερικού σε φ/β εξοπλισμό .

2012 – Η εταιρεία έχει ολοκληρώσει την κατασκευή 20 MWφ/β εγκαταστάσεων  και έχει συμβασιοποιήσει έργα συνολικής ισχύος 10 MW για το επόμενο έτος .

2013 – Η εταιρεία μετακομίζει στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της  που είναι άρτια κατασκευασμένες για να ανταποκριθούν σε νέες θέσεις εργασίες και κάλυψη μελλοντικών αναγκών.

2014 -  Η εταιρεία πιστοποιείται κατά πρότυπο ISO14001:2004 & OHSAS 1801:2007. Μαζί με την πιστοποίηση ISO9001:2008 την οποία διέθετε από το παρελθόν, η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με 3 πιστοποιήσεις και αποφασίζει να  αναδιαμορφώσει το οργανόγραμμά της. Ταυτόχρονα κάνει έρευνα αγοράς και σχεδιάζει για την ανάγκη που έχει η αγορά για την ποιοτική και οικονομική λειτουργία και συντήρηση των εγκαταστάσεων ΑΠΕ και αποφασίζει την δημιουργία των τεχνικών καταστημάτων ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ σε όλη την Ελλάδα.

2015 – Η εταιρεία ιδρύει το δεύτερο  κατάστημα της (στην Θήβα)  και συνεχίζει την έρευνα αγοράς για την επέκταση του δικτύου καταστημάτων στην υπόλοιπη Ελλάδα.

2016 - Η εταιρεία ολοκληρώνει το τρίτο  κατάστημα της (στα Ιωάννινα) και συγχρόνως αναλαμβάνει ως SERVICE CENTER για τους ηλιακούς μετατροπείς της Ιταλικής εταιρείας FIMER και την εκπροσώπηση των Ολλανδικών Ανεμογεννητριών της εταιρείας WES στην Ελλάδα. Το έτος 2016 είναι μια σημαντική χρονιά διότι η εταιρεία κατασκευάζει το www.energyclub.gr το οποίo βραβεύεται με βραβείο silver στα  environmentalawards 2016. Ακολουθεί και δεύτερη διάκριση για την εταιρεία με βραβείο bronzeγια την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων με την ταυτόχρονη μείωση των ενεργειακών καταναλώσεων.

2017 - Η εταιρεία επεκτείνετε με το τέταρτο  κατάστημα της (στην Καλαμάτα) και συγχρόνως πιστοποιείται  για την συντήρηση  στους ηλιακούς μετατροπείς της SMA και SATCON. Το ίδιο έτος  η εταιρεία εξαγοράζει τον εξοπλισμό και το πελατολόγιο της εταιρείας ΑΛΒΙΩΝ ΓΚΡΟΥΠ  και πλέον η εταιρεία έχει δυναμική στα πλυσίματα 6MW/Day και 4 MW/Dαστις χορτοκοπές. Το έτος 2017 η εταιρεία λαμβάνει διπλή διάκριση στα Facilities Management Awards για την συντήρηση φωτοβολταικών πάρκων και την συντήρηση του κρατικού αερολιμένα Αράξου. 

Δίπλα σας...

Oι νέες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται 30 χλμ. απο την Πάτρα στην περιοχή της Κάτω Αχαϊας και στεγάζονται σε νεόδμητο κτίριο συνολικού εμβαδού 702 τ.μ.

Διαθέτει αποθήκες για την φύλαξη των πάνελ και των inverter, εργαστήριο για τη συναρμολόγηση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και των πινάκων, σύγχρονους χώρους υποδοχής, γραφείων και έναν άνετο υπαίθριο χώρο το οποιο εξυπηρετεί τη στάθμευση των οχημάτων των πελατών μας.

FotorCreated4

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ