ΙΣΤΟΡΙΚΟ


 

Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ είναι εταιρεία που προωθεί και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής και συντήρησης κτηριακών έργων.
 
2004 - Ιδρύθηκε και ξεκίνησε την λειτουργία της στο χώρο των κατασκευών.
 
2007 – Η εταιρεία έχει αναλάβει την κατασκευή κτιρίων τόσο σε αλυσίδες καταστημάτων όσο και σε βιομηχανικές εφαρμογές .
 
2008 - Η εταιρεία πιστοποιείται κατά πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008
 
2009 – Η εταιρεία στελεχώνεται με επιπρόσθετο καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό και αναπτύσσει το εμπορικό της τμήμα.
 
2012 – Η εταιρεία εγκαθιστά ειδικά λογισμικά προγράμματα με τα οποία μπορεί να διαχειριστεί την πιο μικρή τεχνική απαίτηση έως την απαίτηση ενός έργου τύπου turn key και ταυτόχρονα σε διαφορετικά έργα ανά κατηγορία και ανά περιοχή.
 
2013 – Η εταιρεία μετακομίζει στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της που είναι άρτια κατασκευασμένες για να ανταποκριθούν σε νέες θέσεις εργασίες και κάλυψη μελλοντικών αναγκών.
 
2014 -  Η εταιρεία πιστοποιείται κατά πρότυπο ISO14001:2004 & OHSAS 1801:2007. Μαζί με την πιστοποίηση ISO9001:2008 την οποία διέθετε από το παρελθόν, η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με 3 πιστοποιήσεις και αποφασίζει να αναδιαμορφώσει το οργανόγραμμά της. Ταυτόχρονα κάνει έρευνα αγοράς και σχεδιάζει για την ανάγκη που έχει η αγορά για την ποιοτική και οικονομική λειτουργία και συντήρηση των κτηριακών εγκαταστάσεων και αποφασίζει την δημιουργία των τεχνικών καταστημάτων ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ σε όλη την Ελλάδα.
 
2015 – Η εταιρεία ιδρύει το δεύτερο  κατάστημα της (στην Θήβα)  και συνεχίζει την έρευνα αγοράς για την επέκταση του δικτύου καταστημάτων στην υπόλοιπη Ελλάδα.
 
2016 - Η εταιρεία ολοκληρώνει το τρίτο  κατάστημα της (στα Ιωάννινα). Το έτος 2016 είναι μια σημαντική χρονιά διότι η εταιρεία κατασκευάζει το www.energyclub.gr το οποίo βραβεύεται με βραβείο silver στα  Environmental Awards 2016. Ακολουθεί και δεύτερη διάκριση για την εταιρεία με βραβείο bronze για την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων με την ταυτόχρονη μείωση των ενεργειακών καταναλώσεων.

2017 - Η εταιρεία επεκτείνετε με το τέταρτο  κατάστημα της (στην Καλαμάτα). Το έτος 2017 η εταιρεία λαμβάνει διπλή διάκριση στα Facilities Management Awards για την συντήρηση φωτοβολταικών πάρκων και την συντήρηση του κρατικού αερολιμένα Αράξου ενώ παράλληλα αναπτύσσει το πελατολόγιο της σε συμβόλαια τακτικής και επεμβατικής συντήρηση σε αλυσίδες καταστημάτων και βιομηχανίες.

 
Δίπλα σας...
 
Oι νέες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται 30 χλμ. απο την Πάτρα στην περιοχή της Κάτω Αχαϊας και στεγάζονται σε νεόδμητο κτίριο συνολικού εμβαδού 702 τ.μ.
 
Διαθέτει αποθήκες για την φύλαξη των πάνελ και των inverter, εργαστήριο για τη συναρμολόγηση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και των πινάκων, σύγχρονους χώρους υποδοχής, γραφείων και έναν άνετο υπαίθριο χώρο το οποιο εξυπηρετεί τη στάθμευση των οχημάτων των πελατών μας.
 
FotorCreated4

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ