ΕΠΙΣΗΜΟΣ συνεργΑτης

FIMER - WES - ABB - KOSTAL - SMA - SATCON 


fimer 1

Η Ιταλική FIMER ανέθεσε στην ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. της υπηρεσίες service των ηλιακών της μετατροπέων. Η Ιταλική FIMER είναι κατασκευάστρια εταιρεία ηλιακών μετατροπέων με παγκόσμιες πωλήσεις. Στην Ελλάδα η Ιταλική FIMER έχει προμηθεύσει ηλιακούς μετατροπείς σε φ/β πάρκα συνολικής ισχύος 50 MW.

Μέσα από διαδικασία αξιολόγησης  η Ιταλική FIMER αποφάσισε να εμπιστευτεί το KNOWHOW της συντήρησης των ηλιακών της μετατροπέων στο μοναδικό ενεργειακό τεχνικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα, στην ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Πλέον οι ιδιοκτήτες φ/β πάρκων που έχουν εγκαταστήσει ηλιακούς μετατροπείς της εταιρείας FIMER θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα καταστήματα της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στα θέματα της τακτικής και διορθωτικής συντήρησης  αλλά και στα θέματα διαχείρισης εργοστασιακών εγγυήσεων.


 

WES040322 logo 600 dpiΗ Ολλανδική εταιρεία WES ανέθεσε στην ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. τις υπηρεσίες εμπορίας, εγκατάστασης και service των ανεμογεννητριών της. Η Ολλανδική εταιρεία WES είναι κατασκευάστρια εταιρεία μικρών ανεμογεννητριών με παγκόσμιες πωλήσεις. 
 
Η ενεργοποίηση του προγράμματος εγκατάστασης και λειτουργίας μικρών ανεμογεννητριών και η υλοποίηση των σχετικών επενδύσεων εξαρτάται πλήρως από την έκδοση της προβλεπόμενης από το άρθρο 4 του ν 4203 / 2013 σχετικής Υπουργικής Απόφασης. 
 
Οι επενδύσεις μικρών ανεμογεννητριών 50 KW παρέχουν:   
 
1)βιώσιμες επενδύσεις
2)οικονομική στήριξη ακριτικών, παραμεθόριων, και ορεινών περιοχών 
3)δημιουργία θέσεων εργασίας και εισοδήματος κύρια σε ακριτικές και ορεινές περιοχές της υπαίθρου 
4)ενεργειακή επάρκεια της χώρας 
5)προστασία του περιβάλλοντος 
 
 
 

 
 
abb-ltd-logoΈπειτα από διαδικασία αξιολόγησης η ΑΒΒ αποφάσισε να συνεργαστεί με το τεχνικό δίκτυο καταστημάτων της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και να της αναθέσει τις υπηρεσίες  του εξειδικευμένου τεχνικού συνεργάτη (Service Partner) στον τομέα των Solar Inverters (φωτοβολταϊκών αντιστροφέων).
 
 
 
 

 
 
 
kostalΗ KOSTAL Solar Electric Hellas αποφάσισε να συνεργαστεί με το τεχνικό δίκτυο καταστημάτων της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και να της αναθέσει τις υπηρεσίες  του εξειδικευμένου τεχνικού συνεργάτη (Service Partner) στον τομέα των Solar Inverters (φωτοβολταϊκών αντιστροφέων).
 
Ο όμιλος KOSTAL βρίσκεται σε 31 θέσεις, σε 17 χώρες, σε τέσσερεις ηπείρους και απασχολεί περίπου 18.000 υπαλλήλους παγκοσμίως. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1912 από τον Leopold Kostal στο Ludenscheid, στην Γερμανία. Το 1995, ο εγγονός του Helmut Kostal διαίρεσε την εταιρεία σε 4 ανεξάρτητα τμήματα: Automobile Electrical, Industrial Electronics, Connectors και Test Technology.
 
Η KOSTAL Solar Electric είναι η εταιρεία που εμπορεύεται παγκοσμίως από το 2006 τους αντιστροφείς ΡΙΚΟ. Θυγατρικές έχουν ιδρυθεί στην Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία Ελλάδα και Τουρκία.
 
 
 
 
 
Logo SMA.svgΜε ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την δυνατότητα πιστοποιημένης συντήρησης στους κεντρικούς μετατροπείς της εταιρείας SMA από την ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ .
Οι μηχανικοί της εταιρείας μας έλαβαν ειδικευμένη εκπαίδευση  στις κεντρικές εγκαταστάσεις της SMA στο KASSEL της Γερμανίας.
 
Πλέον οι μηχανικοί της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ μπορούν να  αναλαμβάνουν τις παρακάτω ενέργειες για λογαριασμό των πελατών της:
 
 
• Starting and stopping a sunny central inverter
 
• Safety measures and safety measuring
 
• Replacement of components as stated in the contract
 
• Maintenance
 
 
 
 

satcon logoΜε ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την δυνατότητα πιστοποιημένης συντήρησης στους κεντρικούς μετατροπείς της εταιρείας SATCON από την ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ.

Οι μηχανικοί της εταιρείας μας, έλαβαν ειδικευμένη εκπαίδευση από την Τσέχικη εταιρεία PHOTONENERGY που εξειδικεύεται στους μετατροπείς της εταιρείας SATCON.

Πλέον οι μηχανικοί της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. μπορούν να  αναλαμβάνουν τις παρακάτω ενέργειες για λογαριασμό των πελατών της:

•Inverter operation and control,

• Safety consideration while working on inverter, Identification of major components & their functions,

•Viewing fault message and Changing inverter control parameter using HMI,

•Troubleshooting & Preventive Maintenance procedures.


 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ