• Συντήρηση εγκαταστάσεων Αερολιμένα Αράξου

  Συντήρηση εγκαταστάσεων Αερολιμένα Αράξου

 • .

  .

 • .

  .

 • .

  .

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤιΡΙΩΝ


 

Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου είναι το σύνολο των επεμβάσεων που γίνονται σε αυτό με σκοπό την μείωση των ενεργειακών αναγκών του κτιρίου για θέρμανση και ψύξη.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η θερμομόνωση των κτιρίων δεν είναι πλέον πολυτέλεια, αλλά αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, βάσει της Οδηγίας 2002/91/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων. Βάσει νομοθεσίας, η «ενεργειακή ταυτότητα» που θα αποκτά πλέον κάθε κτίριο, καθορίζει την αντικειμενική του αξία. Η οδηγία αυτή επιβάλλει την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού για όλα τα κτίρια. Η χρήση του πιστοποιητικού θα είναι απαραίτητη σε κάθε περίπτωση σύναψης συμβολαίων αγοραπωλησίας ή ενοικίασης ή παραχώρησης χρήσεως.

orig energy saving

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Εξωτερική θερμομόνωση τοίχων

Το μεγαλύτερο μέρος κατανάλωσης ενέργειας σε ένα κτίριο αφορά τη θέρμανση και την ψύξη. Η χρήση ολοκληρωμένων λύσεων θερμομόνωσης στο κτιριακό κέλυφος αποτελεί ουσιαστική δράση για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου, που μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη, ανάλογα με το κτίριο και την περιοχή στην οποία βρίσκεται, ως και 65%.

Μόνωση ταράτσας

Η θερμομόνωση της οροφής αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε ένα κτίριο. Υπάρχουν σήμερα εξαιρετικές λύσεις θερμομόνωσης των δωμάτων που μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση και ψύξη και ανακουφίζουν τους χρηστές των κτιρίων από την υπερθέρμανση το καλοκαίρι και τις χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα

Αντικατάσταση κουφωμάτων

Μια ιδιαίτερα σημαντική παρέμβαση για την αναβάθμιση των υφιστάμενων κτιρίων, αποτελεί η αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων τους με σύγχρονα, ενεργειακά αποδοτικά κουφώματα με πιστοποιημένες ιδιότητες όπως η θερμοδιακοπτη σε συνδυασμό με υαλοπίνακες ενεργειακού τύπου .

Αναβάθμιση θέρμανσης

Μια από τις σημαντικές ενεργειακές επεμβάσεις σε κτίρια είναι η αναβάθμιση των Θερμικών Συστημάτων τους ανεξάρτητα αν αυτά είναι κεντρικά ή αυτόνομα. Τα συστήματα αυτά είναι ενεργοβόρα και για αυτό πρέπει να αντικατασταθούν με συστήματα νέας γενιάς, με πιστοποιημένες ιδιότητες σύμφωνα με μελέτη μηχανικού, ώστε να μην καταναλώνουν άσκοπα ενέργεια.

LED

Τα LED ανοίγουν μια νέα εποχή στο φωτισμό, μια εποχή πολύ διαφορετική από την σημερινή.  Ο φωτισμός με LED θα αντικαταστήσει σταδιακά τις υπόλοιπες μορφές φωτισμού, όπως λαμπτήρες πυρακτώσεως και φθορισμού. Τα τελευταία χρόνια έγιναν προσπάθειες κατασκευής φωτιστικών χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης.

Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρίες φωτιστικών LED και  διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών  φωτιστικών,  τα οποία έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν οποιαδήποτε επαγγελματική ανάγκη φωτισμού. Ο σωστός φωτισμός των χώρων εργασίας είναι πάρα πολύ σημαντικός. 

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι, σήμερα, στους βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους αν και φωτίζονται επαρκώς καταναλώνεται μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Με τα φωτιστικά LED επιτυγχάνεται πολύ καλός και καθαρός φωτισμός, με την κατανάλωση να μειώνεται στο 1/3 αυτής των παραδοσιακών φωτιστικών.

Οι μηχανικοί της εταιρείας μας είναι στην διάθεση σας.

Πραγματοποιούμε αυτοψία στον χώρο σας και σας εκπονούμε ολοκληρωμένη μελέτη φωτισμού με ενεργειακούς λαμπτήρες τεχνολογίας LED .


 

Tags: Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, Ενεργειακη Ταυτότητα,  Εξωτερική θερμομόνωση τοίχων, Μόνωση Ταράτσας, Αντικατάσταση κουφωμάτων, Αναβάθμιση θέρμανσης, LED 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ